En Guide til forbrugslån rådgivning

Når gælden begynder at opbygge ukontrollabelt, kan det synes som om den eneste måde at komme ud af gælden at fil konkurs og beskæftige sig med alle de negative konsekvenser, der følger med. Heldigvis er der en anden mulighed… i mange tilfælde en service, kendt som forbrugerkredit rådgivning kan hjælpe dig med at undgå konkurs samtidig med at fjerne din gæld og få dig tilbage til hvor du skal være i forhold til dit kredit.

En bred vifte af forbrugerkredit rådgivning tjenester være kommet i stand inden for de sidste mange år, og så længe de fortsætter med at tilbyde tjenester, der kan hjælpe personer undgå personlig konkurs, det lader til, at der vil være behov for disse tjenester i et stykke tid at kom.

Hvad er Consumer Credit Counseling?

Forbrugerkredit rådgivning er en metode til løsning af en person uden at indgive konkursbegæring, ved hjælp af en tredje part til at forhandle bosættelser med kreditorer og til at hjælpe med budgettering gæld penge for gæld tilbagebetaling. Forbrugerkredit rådgivning tjenester ikke udstede lån eller tilbyder nogen form for tilbagebetaling sig; de simpelthen hjælpe dig med at administrere dine penge, så du kan betale din egen gæld, samtidig med at de arbejder med dine kreditorer i et forsøg på at få dem til at reducere det samlede beløb, der er skyldige. Dette giver dig mulighed at betale et reduceret beløb, mens det tillader dine kreditorer til at undgå de ekstra udgifter samling forsøg og mulige sagsomkostninger.

Hvordan arbejder forbrugerkredit rådgivning tjenester?

Forbrugerkredit rådgivning tjenester fungerer på to måder… de er enten non-profit organisationer, der opererer ud af offentlige tilskud, eller de er for-profit organisationer og opkræve et symbolsk honorar for deres service. Uanset hvordan de tjener penge, forbliver kernen i tjenesten, der tilbydes den samme; forhandling med kreditorer (mange af som de allerede har kontakter med) og bistå enkeltpersoner i gæld med deres budgettering og tilbagebetaling. Afhængigt af mængden af penge, der er skyldige, nogle mennesker kan få gennem kredit rådgivning service ret hurtigt og har alle deres gæld reduceret og tilbagebetalt. Andre kan finde sig selv at tage adskillige måneder eller måske et år eller mere til at tilbagebetale deres gæld, selv efter forhandlingerne reducere det samlede skyldige beløb.

Tidsforbrug gør så er normalt værd det, men som den person, der tilbringer et år eller mere ville sandsynligvis har ingen anden mulighed bortset fra konkurs, hvis de ikke havde valgt kredit rådgivning.

Undgå Consumer Credit Counseling svindel

Som med de fleste tjenester vedrørende penge, der er dem, der vil forsøge at præsentere sig selv som forbruger kredit rådgivning service for at snyde penge ud af enkeltpersoner, der er desperate efter en vej ud af gæld. Disse fupnumre normalt præsentere sig selv som tilbyder instant gældssanering eller hævder, at de kan eftergive gæld, som du skylder for et gebyr. Hvad de tilbyder normalt, dog er en business tax id-nummer til at erstatte din personlige ID. Den værste del af dette er, at det er normalt lovligt for en virksomhed som deres til at anmode om et nyt ID-nummer, men bør en individuel bruger det i et forsøg på at få personlige kredit de pålægges bøder, og mulige kriminelle afgifter.

Før du tilmelder dig med enhver gæld relief service, er det vigtigt at tjekke deres baggrund og få referencer, hvis muligt… især hvis de opkræve store gebyrer for deres tjenester eller hævder at tilbyde øjeblikkelige resultater.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

6 Replies to “En Guide til forbrugslån rådgivning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*