Vil du lytte til lydbøger?

Lydbøger er bøger og historier, der kan lyttes, men ikke læses. En lydbog kan beskrives som en optaget læsning af en bog eller andet arbejde. Disse lydbøger gratis kan lyttes til via cd’er eller MP3-enheder samt på håndholdte afspillere. Der er flere typer lydbøger afhængigt af lytterens præferencer. Det drejer sig bl.a.

Lyttere kan lytte til lydbogen så mange gange, de vil. En form for lydbøger, der er begrænset i adgang kaldes “Begrænset adgang”. Det betyder, at kun visse ord og sætninger gentages, så lytterens forståelse ikke øges. Den ubegrænsede lydbogsapp giver dig mulighed for at lytte til hele bogen flere gange. Dette er fantastisk for dem, der nyder at læse lange bøger eller ønsker at forstå historien bedre ved at lytte til den igen. Den “uforkortet” version af teksten kan betegnes som en forkortet læsning. En “kondenseret version” af en lydbog kaldes en. Alle tre udtryk er synonymer, og alle betyder det samme.

Lydbøger kan også nemt lyttes på mobiltelefoner, iPods og mp3-enheder. Mange mennesker bruger deres smartphone som en lagerenhed til deres lydindhold. Fordelen ved at lytte til en lydbog på din telefon er, at du enten kan nå bag enheden og læse den eller lukke øjnene for at tage lydindholdet ind. Men hvis lydbogen bliver lyttet til på en MP3-afspiller, såsom en langærmet cd, er det ikke værd at have på din håndholdte enhed.

Der kan også lyttes til lydbøger på bærbare computere, computere og andre enheder, f.eks. Den bedste måde at lytte lydbøger på din personlige computer er at downloade lydbogens applikation. Et lydbogsprogram giver dig mulighed for at søge gennem dit bibliotek og tilføje lydbøger i din samling.

Bluetooth-headset er den bedste måde at lytte på, mens du lytter til lydbøger på dine MP3-afspillere. En lydbogs program installeret på din computer giver dig mulighed for at Bluetooth synkronisere iPod eller iPhone med din bærbare computer for at få adgang til dine lydbøger. Du har altid adgang til dine lydbøger, når du har brug for dem. Der er mange steder, hvor lydbøger kan købes, herunder Amazon og Audible.

Lydbøger er lige så nyttige som almindelige trykte bøger. Du kan klippe en fysisk bog i halve ved hjælp af din skrivbare cd-brænding enhed og derefter brænde lydindholdet på en høj kvalitet cd. Hvis du gerne vil have det praktisk, kan du tage det med og lytte på din bærbare afspiller eller dit stereoanlæg i hjemmet. Du kan også lytte til det via dit tv eller dvd-afspiller, hvis det bæres rundt.