Katastrofe afgørelse – har du brug for forsikring?

Udgifter forbundet med at eje et hjem kan overvældende til tider – rutinemæssig vedligeholdelse, reparationer, årstidens præparater, forbedringer. Ikke at nævne afgifter, gebyrer og alle de månedlige regninger. Nogle boligejere, i forsøget på at reducere deres udgifter, spekulerer på, hvis de virkelig har brug for katastrofe forsikring.
Katastrofe forsikring er typisk defineret som yderligere homeowner’s forsikring til at dække begivenheder som orkaner, tornadoer, jordskælv og oversvømmelser. Hjem forsikringer dækker typisk orkaner og tornadoer (gennemgå din politik at være visse i dækker skade fra sådanne begivenheder). Men ofte skader fra oversvømmelser og jordskælv er ikke dækket. Denne ekstra forsikring, hvis det ønskes, skal købes ud over din standard boligejer politik, og det kan være dyrt, afhængigt af hvor du bor.
Fordi katastrofe forsikring kan være dyrt, er det en type af dækning nogle boligejere ikke vælger at købe. Men i nogle tilfælde er de forpligtet til at købe. For eksempel, belånte hjem i USA, der er placeret i udpegede oversvømmelse fare områder er forpligtet til at købe oversvømmelse forsikring gennem os nationale oversvømmelse forsikring programmet. Selvfølgelig, når disse pantebreve er betalt, er der ikke længere et krav om at købe denne forsikring. Men husejere i disse områder bør nøje overveje, om de virkelig ønsker at tage risikoen for, at deres hjem og alt i det kunne blive fejet væk, forlader dem med intet andet end en tom masse. Boligejere, der ikke er udpeget oversvømmelse fare områder skal stadig vide, at oversvømmelser kan forårsage VVS problemer, ligesom kloak og septisk sikkerhedskopier. Disse ofte ikke er dækket af en standarden boligejer politik, og de ønsker måske at overveje en påtegning for dækning.
I USA, mange har tendens til at tro, at kun området langs vestkysten er omfattet af jordskælv. Dette er ikke sandt, dog, og 39 amerikanske stater har nogle muligheder for jordskælv. Dækning til seismiske begivenheder kan være meget dyrt i Californien og andre vestlige stater, men husejere i andre stater skal evaluere omkostninger vs jordskælv risiko for det område, hvor de lever.

One Reply to “Katastrofe afgørelse – har du brug for forsikring?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*